Sie sind hier: Startseite International Internationales Profil Europäische & Internationale Netzwerke Veranstaltungen 2018 "Delivering on the 2030 Agenda: Shifting Paradigms and Practice"

Termin: 26.04.2018 Uhrzeit: 18:00 - 20:00 ( Donnerstag )

"Delivering on the 2030 Agenda: Shifting Paradigms and Practice"

Sonstige Veranstaltung
Lecture Series
Inhalt:

The lecture series “Delivering on the 2030 Agenda: Shifting Paradigms and Practice” is jointly organized by the Department “European and International Networks” of the International Office of the University of Bonn and the UN System Staff College (UNSSC) Knowledge Centre for Sustainable Development.

Lecture 1/5: The 2030 Agenda: An Integrated Approach to Sustainable Development

This lecture will introduce the concept of sustainable development, as well as the vision and principles of the 2030 Agenda. It will explore the three pillars of sustainable development while taking a look at the inter-linkages between climate change, planetary boundaries, social inclusion, and human rights. It will also identify key lessons from the implementation of the Millennium Development Goals and the significant differences in the new agenda.

Prior registration is required.

Zielgruppe: Ausbildungsinteressierende, Ehemalige / Alumni, Internationale Studierende, Internationale Wissenschaftler, Mitarbeiter aus Technik und Verwaltung, Professoren, Schüler und Studieninteressierte, Studenten, Unternehmen, Wirtschaft, Wissenschaftliche Mitarbeiter
Öffentliche Veranstaltung: Ja
Ort: Hauptgebäude
Raum: HS I