Registration: Job Talks by Doctoral Degree Holders - One Hour - One Job - One Perspective

Anmeldung: Job Talks für Promovierende und Promovierte - Eine Stunde - Ein Job - Eine Perspektive

Schritt 1: Angaben zu Ihrer Person
Angaben zur Promotion
Schritt 2: Anmeldung
Einwilligung

Terms of registration

• This offer is available to doctoral students, postdocs, research managers and alumni of the University of Bonn.
  • Participation in the Job Talk is free of charge.
  • We reserve the right to cancel the Job Talk if the minimum number of participants is not reached.
  • Please note that participation in the Job Talk is subject to the data protection and terms of use of the online platform through which the Talk is offered.

Anmeldebedingungen

• Dieses Angebot steht Doktorand*innen, Postdocs, Wissenschaftsmanager*innen und Alumni der Universität Bonn zur Verfügung.
  • Für Sie entstehen durch die Teilnahme an dem Job Talk keine Kosten.
  • Wir behalten uns vor, den Job Talk abzusagen, wenn die Mindestteilnahmezahl nicht erreicht wird.
  • Bitte beachten Sie, dass bei einer Teilnahme die Datenschutz- und Nutzungsbedingungen der Online-Plattform, über die der Talk angeboten wird, gelten.